Cercar en aquest blog

30 d’abr. 2013

Agraïment sincer a tota la plantilla de Catalunya Ràdio

Gràcies a tots els treballadors de Catalunya Ràdio (no inclou directius!). Ells sí que reconeixen la dedicació "full time" dels corresponsals que demà serem acomiadats! Per això, i crec que puc parlar per tots, ens sentim acompanyats i recolzats en aquest dolorós procés. Molts dels caps de secció ens han agraït la feina feta aquests anys, la nostra dedicació. Redactors i tècnics s'han indignat en nom nostre. El nostre estimat cap de corresponsals en Quim Balaguer ens ha dedicat una carta de reconeixement i suport digne d'emmarcar, al costat de la titulació... Quim T'ESTIMU, T'ESTIMEM!!

El comitè d'empresa ens ha allargat la mà en tot moment i a més, demà a les 15h ens dedicaran un minut de silenci i un video d'agraïment per la tasca realitzada tant de temps!

Gràcies, moltes gràcies. No calia gaire més, per acomiadar-nos dignament i sense sentir-nos menyspreats. La direcció exercint una gran hipocresia ha argumentat prescindir de nantres perquè érem "col·laboradors esporàdics" perquè érem treballadors "a temps parcial" i moltes mentides més. Per molt que utilitzin els seus smartphones de manera compulsiva, no tenen ni puta idea del que és viure enganxat a un mòbil, no poder dormir si no el tens carregant a la tauleta de nit, haver de respondre sempre les trucades a la hora que fos, a qui fos des del lloc on estiguessis. Sempre pendent de l'aparell, sempre, fins i tot dies festius. Ni puta idea.


Per sort, el temps posa a cadascú al seu lloc!









A la redacció de la Ràdio Nacional de Catalunya els desitjo, sincerament: MOLTA SORT EN LA VOSTRA LLUITA! QUE ÉS LA DEL PAÍS! ara, ja com oient, #TotsSomCatRàdio!!!!

MOBILITZACIÓ DE SUPORT ALS CORRESPONSALS (Comissió de visibilitat del comitè d'empresa)

Demà dimarts, 30 d’abril, és l’últim dia de feina dels corresponsals de Catalunya Ràdio que deixaran d’estar vinculats a l’empresa a partir de l’1 de maig. Ara per ara, ni la direcció de Catalunya Ràdio ni la direcció de la CCMA ha reconegut la feina de tots els corresponsals que, durant anys, han estat disponibles les 24 hores del dia per fer arribar la informació del territori a la nostra antena.


Oriol Mondéjar
Ex-corresponsal del Vallès Oriental de Catalunya Ràdio