Cercar en aquest blog

10 de maig 2013

Una nit especial

Com alguns ja sabeu, Ràdio Associació de Catalunya ens ha guardonat amb la Menció Honorífica.

La vam anar a recollir uns quants aquest dijous 9 de maig. Però no cal dir que és un Premi pels 30 corresponsals acomiadats per una decisió política l'1 de maig.

Força i Ànims a totes i tots i gràcies a Ràdio Associació de Catalunya per reconèixer la feina feta pels #corresponsalscatradio

Aquestes són les paraules que va adreçar M. Lluïsa Solé (corresponsal fins ara al Pla d'Urgell), en representació de totes i tots, en el discurs d'agraïment:

Bona nit,

Una crònica de 60 segons sense tall de veu.

En primer lloc agrair a Ràdio Associació de Catalunya aquesta Menció Especial.

En segon lloc donar les gràcies a Catalunya Ràdio per haver-nos donat l’oportunitat d’aprendre i informar des dels llocs mes pròxims als més llunyans del territori català i donar a conèixer moltes realitats d’aquest país.

Ara, una vegada consolidada la xarxa, ha optat per fer-la desaparèixer i amb ella una informació propera, imparcial i real impossible de substituir.  

La feina de corresponsal es totalment vocacional, no es tenen en compte horaris, cal estar de guàrdia 24 hores 365 dies l’any, ni l’estat de les carreteres, ni si neva, si  plou o gela, si és de nit o matinada, ni les distàncies... utilitzant el vehicle propi, cobrint notícies de política fins a esports o jutjats, la gran majoria només amb un micro una gravadora i l‘ordinador de casa.

Gràcies, a  tots aquells que abans que nosaltres han fet aquesta feina, als caps de les delegacions i a tots els companys dels diferents departaments de Catalunya Ràdio per la seva comprensió.

I si queda algun corresponsal, cuideu-l’ho.

Nosaltres som coherents i responsables i per això volem que aquesta Menció passi a formar part dels diferents guardons que ha rebut Catalunya Ràdio, serà la manera que ens recordin.  

Per això, ja se li pot dir al director que li demanarem hora per fer-li el llirament del guardó.

Gràcies