Cercar en aquest blog

25 d’abr. 2013

Brauli Duart, a la jornada “Mitjans de Comunicació: Cap a un canvi de model”

El president de la Corporació Catalana de Mitjans Àudiovisuals (CCMA), Brauli Duart, participarà aquest 29 d’abril a la jornada "Mitjans de Comunicació: Cap a un canvi de model", que es farà a Tarragona.

Duart, que és el cap visible de les retallades que s’estan fent actualment als mitjans de comunicació públics catalans (Catalunya Ràdio, ja ha anunciat l'acomiadament l'1 de maig de la trentena de corresponsals de territori) participarà a la Taula Rodona, “Nou disseny del mapa audiovisual” que tindrà lloc a dos quarts d’una del migdia.

La mesa, la moderarà, l’excorresponsal de TVE, Rosa María Calaf i comptarà també amb la participació de Leopoldo González-Echenique, president de RTVE; Antonio Virgili Rodríguez, President de la FORTA i Director General del Ens Públic de Comunicació del Principat d’Astúries; Rafael Pérez Puerto, President de la Asociación Española de Radios Comerciales (AERC) i Conseller Delegat de la Cope.

Podria ser una bona oportunitat per saber, definitivament, quin és el model que vol dur a terme la CCMA amb els mitjans públics, després de la informació que apunta a la gestió única de TV3 i Catalunya Ràdio, però sense donar més concrecions.

Programa sencer de la Jornada:
http://anisalud.com/sites/default/files/eventos/programa_jornadatarragona.pdf